Martí rep a la prefecta de l'Arieja en la seva primera visita a Andorra

Durant la reunió han comentat assumptes d'interès dels dos territoris com el projecte de millora de la carretera RN20

El cap de Govern, Toni Martí, ha rebut aquest dimecres a la prefecta de l'Arieja, Chantal Mauchet, en la seva primera visita a Andorra. En aquesta primera trobada de cortesia, Martí i Mauchet han comentat assumptes d'interès dels dos territoris. La prefecta de l'Arieja ha estat acompanyada pel conseller diplomàtic del prefecte d'Occitània, Jean-Marc Laforet i l'ambaixadora francesa a Andorra, Jocelyne Caballero

Durant la reunió s'ha fet un seguiment dels temes tractats en la trobada entre Martí i el primer ministre francès, Eduard Philippe. Entre d'altres qüestions, han posat en relleu el projecte de millora de la carretera RN20, ja que es tracta d'una obra molt rellevant per als dos territoris. En aquest sentit, Martí ha remarcat la importància d'aquest projecte per reequilibrar la balança comercial i turística i que mostra el compromís d'Andorra ja que es tracta de la primera vegada que s'inverteix fora del país.

D'altra banda, la prefecta de l'Arieja ha aprofitat la seva visita per reunir-se amb el ministre d'Afers Socials, Justícia i Interior, Xavier Espot, el ministre d'Ordenament Territorial, Jordi Torres, i la ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sílvia Calvó.