Política 25/05/2015

Mas: "si depengués de mi mateix, no em presentaria a les comunals"

El cònsol major d'Encamp ha explicat que "hi ha molts factors que s'han de tenir en compte, formo part d'un grup i entre tots ho hem de parlar"

M.b. / Ana
1 min
El cònsol major d'Encamp, Jordi Vila, i el cònsol menor, Jordi Torres, a la sortida de la missa de celebració de la diada de Sant Romà de Vila./M.B.

EncampEl cònsol major d'Encamp, Jordi Mas, ha reconegut als mitjans de comunicació que si depengués de si mateix, no es presentaria a les properes eleccions comunals previstes per al mes de desembre. Tanmateix, el cònsol major ha explicat que "hi ha molts factors que s'han de tenir en compte com ara el personal, l'empresarial o el polític, formo part d'un grup i entre tots ho hem de parlar". A més, ha afegit que "aquests factors poden ser determinants a l'hora de prendre decisions d'aquest tipus".

Mas ha assegurat que ara no té el seu pensament en les eleccions comunals, i ha reconegut fixar els seus interessos a acabar alguns projectes que es van proposar a l'inici de la legislatura, "temes que no hem pogut fer en els darrers anys per la situació financera i que ara estan veient la llum i esperem que d'aquí a final d'any s'acaben de veure", com a exemple ha posat les obres de Prada de Moles o l'arranjament d'algunes voreres.

El cònsol major d'Encamp ha mostrat la seva intenció de no repetir al capdavant del Comú en el marc de la celebració de la tradicional diada de Sant Romà de Vila, celebrada aquest dilluns al matí.

stats