Política 30/07/2018

Montobbio s'acomiada de Vives

La trobada ha servit per repassar les relacions bilaterals, destacant-ne la visita de Rajoy

Ana
1 min
Un moment de la trobada entre el copríncep episcopal Joan-Enric Vives i Manuel Montobbio. / BISBAT D'URGELL

Andorra la VellaEl copríncep episcopal, Joan-Enric Vives, ha rebut aquest dilluns al Palau Episcopal la visita de comiat de l’ambaixador d’Espanya a Andorra, Manuel Montobbio, que marxa d’Andorra aquest mes d’agost i ocuparà el càrrec d’ambaixador representant permanent d’Espanya al Consell d’Europa.

La trobada ha servit, tal com han informat des del Bisbat d’Urgell, per fer un breu balanç de les relacions bilaterals entre Andorra i Espanya durant els quatre anys que Montobbio ha desenvolupat les funcions d’ambaixador a Andorra i que van tenir un punt rellevant en la visita oficial del president del govern espanyol, Mariano Rajoy, el gener del 2015, i que va esdevenir la primera visita oficial d’un president del govern espanyol al Principat.

Montobbio ocupava el càrrec des del 2014. Ha estat destinat a les ambaixades d'Espanya a El Salvador, Indonèsia, Guatemala i Albània, on va ocupar el càrrec d’ambaixador. També ha desenvolupat tasques com les de director del programa Comunitat Europea-Amèrica Llatina, al ministeri d'Afers Exteriors espanyol, o les de director del gabinet del secretari d’Estat d'Assumptes Exteriors. És cavaller de l'ordre d'Isabel la Catòlica, oficial de l'ordre del Mèrit Civil i és posseïdor de la Medalla de Gratitud de la República d'Albània.

stats