Política 18/03/2019

Moreno, Alís i Terés, noves membres de la Junta Electoral

Les tres batlles han estat escollides en el sorteig que ha fet el Consell Superior de la Justícia

ARA Andorra
1 min
Una urna / ANA

Andorra la VellaDesprés que els batlles que integraven la Junta Electoral presentessin la seva renúncia al·legant diferents motius familiars o d’amistat, aquest dilluns al matí el Consell Superior de la Justícia ha procedit a fer el sorteig per trobar-ne els substituts. Els escollits, per sorteig, han estat Maria Àngels Moreno, que tindrà el càrrec de presidenta; Nàdia Alís, que serà la vicepresidenta, i Alexandra Terés.

La tria dels substituts dels batlles que van presentar la seva renúncia s’ha fet per sorteig i un cop les persones escollides no al·legaven cap mena d’incompatibilitat, com pot ser tenir un familiar en una de les llistes, quedaven inscrites com a membres d’aquesta Junta Electoral. La comunicació oficial dels nous membres ja ha estat tramesa a la Sindicatura.

Un cop la Fiscalia va assenyalar, arran de la sentència referent a la no entrevista d’Eusebi Nomen a ‘La Rèplica’, que la batlle Immaculada Rodríguez és germana de la segona suplent de la llista territorial de d’Acord a Sant Julià de Lòria i que, per tant, s’hauria d’haver apartat de la causa, es va donar la seva renúncia. Poc després els altres dos batlles que integraven la Junta Electoral van al·legar motius familiars o d’amistat amb algun integrant de les llistes electorals per no continuar sent membres de l’ens.

stats