Publicitat
Publicitat

Naudi espera que les eleccions retornin la "pluralitat" al Consell General

Confia que la campanya "correcta" que s'ha fet i "el bon temps" ajudin a recuperar la particiapció

El segon candidat a cap de Govern que ha exercit el seu dret a vot a Escaldes-Engordany, després de Toni Martí, ha estat el de Socialdemocràcia i Progrés (SDP), Víctor Naudi. Quan passaven pocs minuts de les dotze del migdia ha introduït les paperetes a l'urna i s'ha mostrat esperançat que "la participació vagi augmentant". Ha admès que "creiem que la tendència serà a la baixa, ja que, de fet, el vot judicial ja ha baixat, i el fet que hi hagi més població amb dret a vot és directament proporcional a que hi hagi menys participació".

Tot i això, Naudi ha afegit que "entre la campanya que hem fet tots plegats, que crec que ha estat correcta, i el fet que el temps ens acompanya, confio que la gent s'animi a venir a votar".  

Naudi, a més, s'ha mostrat esperançat que aquestes eleccions permetin "recuperar aquella confiança que necessita el país", així com "la pluralitat al Consell General, que hi hagi més equanimitat, més debat, no tant tancament en banda, ni tanta supèrbia, que és el que ha caracteritzat aquest mandat".

Pel que fa al fet que és el primer cop que Naudi es pot votar a si mateix com a candidat a cap de Govern, el candidat d'SDP ha assegurat que "emetre el vot sempre és una responsabilitat i, personalment, tampoc em canvia tant respecte a altres vegades".