Política 12/11/2018

Naudi mostra la seva preocupació pel dèficit del núvol d'Andorra Telecom

Ha presentat una bateria de preguntes al Govern per poder també "entendre millor les partides del pressupost" de la companyia per al 2019

ARA Andorra
1 min
El conseller general d'Unió Laurediana i Ciutadans Compromesos, Carles Naudi, abans de començar la sessió de control al Govern. / M. M. (ANA)

Andorra la VellaEl conseller d’Unió Laurediana-Consellers independents de la Massana, Carles Naudi, ha mostrat la seva preocupació pel fet que el servei d’allotjament de dades al núvol d'Andorra Telecom sigui “clarament deficitari” i registrés “més de 400.000 euros de pèrdues el 2017”. És per aquest motiu que ha presentat un seguit de preguntes al Govern sobre aquest servei amb “la vocació d’entendre millor les partides del pressupost d’Andorra Telecom per al 2019” i també per saber si durant aquest 2018 s’han registrat també resultats negatius.

Naudi ha mostrat interès per saber el volum d’inversions que s’han destinat a aquest projecte. Per aquest motiu, en la bateria de preguntes que es fan al Govern hi ha la demanda del compte de resultats; la relació de tarifes i prestacions tècniques amb un comparatiu de les tarifes d’altres empreses; la relació d’ingressos o el resultat de l’estratègia de venda d’aquest servei fora d’Andorra; el detall de les inversions totals fetes fins a la data o el quadre d’amortitzacions. També vol informació sobre el contracte amb un soci tecnològic que des d’Andorra Telecom es va dir que es contractaria per fer créixer la xifra de negoci; una valoració d’Andorra Telecom del negoci aconseguit i les previsions de futur.

stats