Política 14/01/2020

El PS demana que s'escolti els ciutadans per l'assumpte del telefèric del Carroi

La formació assegura que donarà suport a la marxa d'aquest diumenge, ja que hi ha 2.000 persones que han signat en contra del giny

Ara Andorra
1 min
Pere Baró, secretari d'organització del PS davant del comú d'Andorra la Vella. / PS

Andorra la VellaEl Partit Socialdemòcrata (PS) dona suport a la marxa contra la construcció del telefèric del Carroi, i esperen que l'actual majoria del comú d'Andorra la Vella rectifiqui i consulti als ciutadans abans de dur a terme un altre projecte faraònic amb un greu impacte mediambiental, tal com ha anunciat la formació a través d'un comunicat.

La marxa ha estat convocada per aquest diumenge 19 de gener a través de les xarxes socials. L'organitzador és Mario Gómez i sortirà a les 9 hores del matí des de Sispony. Segons s'especifica en la convocatòria, es vol pujar caminant per la pista forestal fins al pic de Carroi.

En aquest sentit, des del PS lamenten que tan sols un mes després d'haver guanyat les eleccions, la majoria ignori les peticions de més de 2.000 ciutadans d'Andorra que han signat en contra de la construcció del telefèric del Carrroi. "La petició de change.org l'han signat més persones de les que van donar suport a la candidatura de l'actual majoria", ha recordat el secretari d'organització socialdemòcrata, Pere Baró. A més, en el comunicat critiquen que la candidatura d'En Comú per Andorra la Vella durant la campanya declarava que analitzarien totes les propostes per fer millores a la parròquia i que prestarien atenció al ciutadà.

stats