Política 17/06/2018

El PS consultarà a la militància l'acord amb Liberals per anar junts a les llistes territorials

La direcció del partit fa una crida perquè assisteixin el màxim nombre de persones al proper congrés, considerant-ho una qüestió de "primer ordre"

Ana
1 min
El comitè directiu del PS reunit. / PS

Andorra la VellaEl Partit Socialdemòcrata sotmetrà a consideració de la seva militància la proposta de conformar candidatures territorials conjuntes amb els Liberals d'Andorra (Ld'A) a les properes eleccions generals. El comitè directiu del PS ha tancat el reglament del congrés ordinari que s'ha de celebrar aquesta propera setmana. Comptarà amb aquesta única ponència, durant la qual es presentarà la conjuntura política i s'exposaran els motius que han portat a preguntar als militants si trobarien bé un acord amb Ld'A per presentar candidatures conjuntes a les circumscripcions parroquials.

Des de la direcció del PS fan una crida per aconseguir la màxima assistència, donada la importància del punt que s'ha de debatre. En el comunicat, remarquen que es tracta d'una qüestió de "primer ordre" i esperen que la decisió es pugui prendre amb el màxim nombre de vots possible. La normativa de funcionament preveu que la votació sigui secreta, a través de paperetes dipositades en una urna. Aquesta es farà al final del congrés, un cop presentada la ponència i després d'un debat en què hi puguin participar els assistents.

El congrés tindrà lloc el proper dimecres, 20 de juny, a les 20.30 hores, a la seu del Partit Socialdemòcrata. Mitja hora abans que comenci s'obriran les inscripcions de delegacions i, també, el control d'entrada.

stats