Política 18/06/2019

El PS demana els informes del Consell Assessor del Patrimoni des del 2012

La voluntat de la formació és disposar de tots els treballs que ha fet l'òrgan les passades legislatures fins a l'actualitat

Ara Andorra
1 min
La primera secretària i consellera general del PS, Susanna Vela, en una roda de premsa de la campanya electoral. / M. M.

Andorra la VellaLa consellera general del grup parlamentari socialdemòcrata, Susanna Vela, ha tramitat una demanda d'informació mitjançant la qual vol que se li facilitin els diferents informes elaborats pel Consell Assessor del Patrimoni Cultural des de l'any 2012 fins a l'actualitat. D'aquesta manera, explica, la voluntat de la formació és poder disposar de tots els treballs realitzats per l'òrgan les passades legislatures, tot recordant que, en anys anteriors, s'han reclamat els informes previs als demanats ara.

En concret, Vela demana en primer lloc en l'escrit tramitat a Sindicatura aquest dimecres "els informes d'avaluació del Consell Assessor del Patrimoni Cultural d'aplicació de la Llei del Patrimoni Cultural d'Andorra i l'estat general del patrimoni posteriors a l'any 2012". També reclama que se li facilitin "els informes sobre els projectes de disposicions generals en matèria de patrimoni cultural que hagi elaborat des de l'any 2015 aquest mateix Consell Assessor".

La parlamentària socialdemòcrata ha recordat que "l'11 de febrer" aquest òrgan "presentava l'informe anual sobre l'aplicació de la llei", complint d'aquesta forma el que estableix el text. També ha posat en relleu que "el PS ja va demanar els documents i informes elaborats el 2007 i el 2011". Per tant, amb la demanda d'informació es vol "completar el treball fet durant les darreres legislatures", finalitza.

stats