Política 25/10/2019

El PS es desvincula de la llista encapçalada per Casal a Sant Julià

Des de la formació política destaquen que “la relació no ha prosperat per motius polítics”

Ara Andorra
2 min
Albert Casal en una entrevista a Ràdio Nacional d'Andorra. / ANDORRA DIFUSIÓ

Andorra la VellaLa plataforma que està intentant articular Albert Casal a Sant Julià de Lòria trontolla. I és que tot i que en un principi havien treballat amb la possibilitat que el Partit Socialdemòcrata donés suport a aquesta iniciativa, ara des de la formació han confirmat que han “declinat” fer llista amb Casal. D’aquesta manera, assenyalen que “la relació no ha prosperat per motius polítics”. Amb aquestes paraules, també, es desmarquen del fet que aquesta decisió tingui a veure amb el fet que Casal tindria deutes, a través de les seves societats, amb el comú de Sant Julià de Lòria, la corporació que aspiraria a presidir, tal com ja va avançar l’ARA Andorra aquest dijous.

Els moviments per elaborar llistes a Sant Julià de Lòria són intensos i sembla que amb aquesta desvinculació d’aquesta plataforma per part del PS encara es compliquen una mica més. Ara queda en l’aire que realment es pugui articular aquesta proposta liderada per Casal, a qui havia d'acompanyar membres del PS i de Segle XXI. D'altra banda, el PS podria treballar, fins i tot, per fer una llista pròpia.

Pel que fa a la resta de llistes, des d'Unió Laurediana es continua treballant en la confecció d'una llista i no s'ha volgut avançar, encara, si serà finalment Josep Majoral qui l'encapçalarà. En aquesta llista hi podria haver Cerni Cairat, de Desperta Laurèdia, al qual també voldrien seduir des de Demòcrates per poder fer una plataforma més àmplia. També l'actual cònsol, Josep Miquel Vila, treballa en la confecció de la seva llista, per la qual cosa les coses estan encara molt obertes a la parròquia per saber quantes llistes concorreran, definitivament, a les eleccions comunals.

stats