Política 28/10/2019

El PS presenta candidatura a sis de les set parròquies

Els socialdemòcrates no han pogut fer una llista a la Massana

Carles Alonso
1 min
El PS ha presentat les sis candidatures. / C. A.

Andorra la VellaUn cop validades totes les candidatures, el Partit Socialdemòcrata (PS) ha volgut fer una valoració de les sis candidatures que ha aconseguit presentar a les set parròquies. Només la Massana s'ha quedat sense representants de la candidatura vermella.

La presidenta del partit, Susanna Vela, ha expressat que "estem molts satisfets amb les candidatures que hem presentat amb independents o independents amb PS". Vela ha afegit que "a Canillo ja sabeu que hi han dues persones del partit que s'han integrat a la plataforma ciutadana, ja que no hi ha sigles ni partits".

El projecte del Partit Socialdemòcrata, segons Vela, "se centrarà en tres eixos destacats com el de treballar per uns serveis socials comunals, entenent que són el pilar de l'estat del benestar per aconseguir la igualtat entre totes les persones; l'urbanisme i la mobilitat al servei de les persones i les seves necessitats i, el tercer eix, però no per això menys important, el que es refereix a la participació ciutadana, reclamant una major transparència i una major informació i de qualitat."

La presidenta del PS ha destacat també que "no farem una campanya bruta, no volem entrar en això, ja que entenem que la ciutadania és intel·ligent i sap veure la coherència que estem tenint i el treball que portem a terme".

stats