Política 16/02/2017

Picabaralla entre Govern i Liberals per possibles "interessos parroquials"

El conseller Carles Naudi i el ministre Francesc Camp es retreuen activitats a Andorra la Vella i la Massana

Ana
1 min
El conseller Carles Naudi, durant la compareixença del ministre Camp al Consell General

Andorra la Vella"Els Liberals d'Andorra deuen tenir una obsessió amb el Cirque du Soleil perquè són els únics que el critiquen", s'ha queixat Camp de la intervenció del conseller Carles Naudi, qui ha preguntat el ministre sobre la despesa que suposa l'espectacle per al país. "Hi ha una diferència d'1,9 milions d'euros entre les xifres que han donat avui i les que ens havien passat a nosaltres", s'ha queixat el conseller liberal, qui ha explicat que "el pressupost d'Andorra Turisme és de 16 milions, dels quals 4,5 es destinen al Cirque du Soleil, que significa 52.000 persones que paguen entrada, i em sembla que en un país que rep 8 milions de turistes, que es destinin més de 4 milions per a poc més de 50.000 persones ha de ser un motiu de reflexió".

"Hem sigut molt transparents amb aquest esdeveniment, i això s'ha de portar al cost diari: el Cirque són 22 espectacles, quan patrocinem una copa del món de BTT, que dura 3 dies, ens costa 400.000 euros, si fas la ràtio dies d'espectacles per inversió te'n vas als mateixos imports, no sé on està el problema", ha replicat Camp.

Camp ha apuntat a un "interès parroquial" de Naudi: "El Cirque du Soleil es fa a Andorra la Vella, els altres dos exemples que he donat es fan a Ordino i a la Massana, no entenc perquè amb un hi ha tanta pressió per saber en què es gasten els diners en una parròquia i no en l'altra, una possible explicació, potser n'hi ha d'altres, pot obeir a interessos parroquials".

"Ja li faré ben aviat preguntes sobre la Massana, per exemple per què contraprogramen el Vertical Race del Comapedrosa amb els Outdoor Games a Sant Julià? M'ha donat idees el ministre", ha respost Naudi.

stats