Política 26/02/2019

Pintat espera treballar “colze a colze” amb Naudi

El candidat ha definit la terceravia "ni de dretes ni d'esquerres" i com un "moviment ciutadà"

M. M.
2 min
El candidat a cap de Govern de la terceravia, Josep Pintat, durant l'acte de presentació de les llistes. / M. F. (ANA)

Andorra la VellaLa recent estrenada seu de la terceravia ha estat l'escenari escollit per presentar en societat les sis candidatures que finalment ha presentat la proposta política que agrupa Unió Laurediàna i Independents i que està liderada per Josep Pintat. Després de presentar un per un tots els noms que formen les diverses llistes, on hi han faltat algunes primeres espases i que s'ha definit com a paritària, el candidat a cap de Govern ha destacat que el que fins fa uns dies "era un projecte ara ja és una realitat". Al final del discurs, i de la mateixa manera que ho va fer aquest dilluns DA, Pintat també ha apel·lat directament a Ciutadans Compromesos i més concretament a Carles Naudi, company de grup parlamentari la darrera legislatura, amb qui s'ha mostrat esperançat de poder tornar a treballar "en un futur colze a colze". "Com que cada parròquia té la seva singularitat nosaltres ens donem per representats a la Massana sabent que hi tenim companys i esperem treballar conjuntament", ha justificat.

El candidat ha definit la terceravia "ni de dretes ni d'esquerres" i com un "moviment ciutadà" amb l'objectiu de tornar a aconseguir "una Andorra pròspera" que recuperi els "avantatges competitius" que ha perdut en els darrers anys. Per aconseguir-ho ha proposat "un gran pacte amb els ciutadans i amb els agents econòmics, socials i polítics" en base al seu programa electoral i ha carregat contra el Govern sortint per una constant "improvisació i opacitat".

Finalment, Pintat s'ha mostrat molt satisfet de les llistes i noms aconseguits sota el paraigua de la terceravia i ha tret pit exposant que la llista nacional ha aconseguit recollir més de 300 signatures, quan només eren necessàries poc més d'un centenar. "Que al país hi ha neguit és una evidència pel nombre de llistes presentades". Quant a les aspiracions de la formació, el polític lauredià ha augurat, entre rialles, assolir les cinc parròquies i els 14 consellers de la llista nacional; "a partir d'aquí són els ciutadans que decidiran".

stats