Política 02/12/2017

Pintat apunta que manca estructura, projecte i programa als liberals

El president del grup parlamentari medita si presentar-se o no a l'elecció de candidat a cap de Govern

L. M.
1 min
Josep Pintat, en un moment de l'acte de celebració del Dia internacional de les persones amb discapacitat, on ha assistit aquest dissabte. / L. M.

Andorra la VellaEl president del grup parlamentari liberal, Josep Pintat, encara no ha decidit si es presentarà a les primàries de la seva formació per escollir el candidat a cap de Govern. Pintat ha dit que el que li aporta més dubtes en aquest moment és la manca d'estructura, projecte i programa del seu partit. L'actual conseller general ha fet aquestes declaracions a l'acte de celebració del Dia internacional de les persones amb discapacitat, on ha participat aquest dissabte al matí, i ha explicat que quan es va presentar a les últimes eleccions ho va fer amb uns valors, una ideologia, unes estructures de partit i un programa; per això lamenta que aquesta vegada el programa es relegui a última instància.

Josep Pintat ha manifestat que les seves reflexions "van en clau de país" i que està mantenint contactes amb altres grups, agents econòmics i socials i col·lectius per prendre una decisió. L'últim dia per presentar candidatures és el 8 de desembre.

stats