Política 16/11/2018

L'assemblea d'SDP avala el canvi de nom

També es va comentar el calendari de cara a les eleccions generals amb la voluntat que al gener el programa ja estigui definit

ARA Andorra
1 min
El conseller general, Víctor Naudi, i el president d'SDP Jaume Bartumeu durant la roda de premsa. / M. M.

Andorra la VellaL’assemblea que Socialdemocràcia i Progrés ha celebrat aquest dijous a la nit ha servit per aprovar el canvi de nom de la formació que a partir d’ara passa a anomenar-se Moviment Progressita (Progressistes-SDP). Tal com ha explicat el president del partit, Jaume Bartumeu, des de la formació ja s’havia començat a fer el canvi però calia “formalitzar-lo”. D’aquesta manera, l’assemblea va aprovar aquesta nova denominació i, per tant, el canvi als estatuts necessari perquè això sigui possible.

Un cop aquesta inscripció ja sigui formal, des de la formació es farà una presentació en la qual s’explicarà abastament els motius pels quals s’ha optat per la nova denominació, tot i que Bartumeu ha recordat que es tracta de fer èmfasi en el concepte de progressisme.

En l’assemblea també es va ratificar l’executiva actual, sense canvis. En acabar la reunió Bartumeu va adreçar un parlament als assistents per “comentar el calendari” a seguir de cara a les eleccions generals. Al mes de gener hi ha la voluntat de tenir tancada la proposta programàtica i llavors escollir ja els noms que han de conformar les diferents llistes. Bartumeu ha remarcat que continua els contactes per mirar de confegir aquestes llistes.

stats