Política 15/03/2017

Reunió amb Mònaco i San Marino per avançar en les negociacions amb Europa

Les tres delegacions seran rebudes el dissabte al matí pel príncep Albert II en audiència privada

1 min
El cap de Govern, Toni Martí, el ministre d'Estat de Mònaco, Serge Telle, i el ministre d'Afers Exteriors i Polítics de San Marino, Pasquale Valentini.

El cap de Govern, Toni Martí, visitarà el proper dissabte Mònaco per reunir-se amb el seu ministre d'Estat, Serge Telle, i el secretari d'Estat d'Afers Exteriors de San Marino, Nicola Renzi, per debatre sobre l'agenda europea comuna centrada en la negociació de l'acord d'associació amb Europa.

El ministre Portaveu, Jordi Cinca, ha explicat que es tracta d'una negociació que es fa de manera conjunta, tot i que cada país mantingui les seves particularitats, en funció de la seva realitat social. És per això que l'han considerat una reunió important perquè tractarà d'aprofundir en la negociació i alinear les postures dels tres països.

El cap de Govern assistirà acompanyat de l'ambaixador d'Andorra a Mònaco, Enric Tarrado, i de l'ambaixadora d'Andorra a la UE, Maria Ubach. Les tres delegacions seran rebudes el dissabte al matí pel príncep Albert II en audiència privada.

stats