Política 11/10/2019

Rios lamenta que no s'escolti els ciutadans del Pas

El candidat dona per tancades les reunions de poble per elaborar el programa electoral

Ara Andorra
1 min
David Rios vol conèixer de primera mà, les inquietuds de la ciutadania. / PS

Andorra la VellaEl candidat d'Encamp pel Partit Socialdemòcrata a les eleccions comunals, David Rios, ha valorat molt positivament la trobada amb els veïns que ha celebrat aquest dijous al vespre al Pas de la Casa, i ressalta que "la gent està demanant coses molt bàsiques des de fa molt de temps i no se'ls fa cas o no se'ls escolta. Tenen una sensació d'aïllament molt elevat." Durant aquesta segona reunió de poble, els ciutadans van compartir amb el candidat les seves preocupacions al voltant de temes com les infraestructures, els esports i la salut, tal com informa el PS a través d'un comunicat.

Des del Partit Socialdemòcrata destaquen que cal atendre les necessitats dels ciutadans que viuen i treballen al Pas, així com incentivar el turisme perquè hi hagi una activitat comercial "més forta i productiva".

El PS dona per tancades, d'aquesta manera, les dues reunions de poble tant a Encamp com al Pas de la Casa, gràcies a les quals, ara, acabaran de polir el programa. "El nostre és un projecte obert: tota la feina que s'ha fet permet que altres persones s'integrin a defensar-lo. Qualsevol ciutadà d'Encamp que estigui descontent amb la situació s'hi pot sumar", destaca Rios.

stats