Política 12/04/2019

Ros presenta les cartes credencials a Macron

Durant l'acte el copríncep francès ha destacat el creixent paper d'Andorra en la comunitat internacional

Agència ANA
1 min
El moment en què l'ambaixador d'Espanya a Andorra, Àngel Ros, ha lliurat les cartes credencials al copríncep francès, Emmanuel Macron. / AMBAIXADA D'ESPANYA A ANDORRA

ParísL’ambaixador d’Espanya al Principat, Àngel Ros, ha presentat aquest divendres les cartes credencials al president de la República Francesa i copríncep francès, Emmanuel Macron, en un acte que ha tingut lloc al Palau de l’Elisi.

En aquesta mateixa cerimònia hi han pres part trenta nous ambaixadors acreditats a Andorra. El copríncep francès ha estat acompanyat en aquest acte pel seu representant personal, Patrick Strozda, i el cap de gabinet de la representació del copríncep francès a Andorra, Pascal Escande, així com per la ministra d’Afers Exteriors en funcions, Maria Ubach, i l’ambaixadora d’Andorra a França, Cristina Rodríguez.

En el seu discurs als ambaixadors, Macron ha parlat del seu compromís amb Europa i amb els objectius de desenvolupament sostenible i, pel que fa a Andorra, s'ha referit a les seves transformacions, al seu treball en els temes culturals i educatius i al seu creixent paper en la comunitat internacional, tal com han informat des de l'ambaixada d'Espanya a Andorra.

stats