Política 02/03/2015

SDP assoleix dos consellers tot i que aspiraven a obtenir-ne tres

Naudi ha reconegut que "hem fet un resultat que no arriba al que volíem" i ha afegit que segurament els ha faltat temps per poder difondre prou bé el missatge

M.m.
1 min
Víctor Naudi poc abans de fer la valoració dels resultats davant dels mitjans / M.M.

Andorra la VellaVíctor Naudi i Sílvia Bonet seran els dos representants de Socialdemocràcia i Progrés al Consell General. La majoria de travesses els en donaven un i ells pensaven obtenir-ne tres, però finalment l'11,74% dels vots els han donat aquests dos consellers. Naudi ha reconegut que "hem fet un resultat que no arriba al que volíem" i ha afegit que segurament els ha faltat temps per poder difondre prou bé el missatge. A més, ha indicat que l'abstenció i el vot en blanc "no els ha ajudat" perquè "quan hi ha abstenció, les forces d'esquerra o els partits més petits sortim perjudicats". En aquest sentit, Naudi creu que el fet que els dos consellers d'SDP durant la passada legislatura hagin estat al grup mixt "no ha ajudat a la visibilitat del partit".

Naudi ha manifestat que "vam sortir amb dos consellers i tornem amb dos consellers" però ha afegit que "no ens podem acontentar". De tota manera, s'ha mostrat optimista per continuar treballant per "construir i consolidar el projecte" mirant cap al futur. Naudi s'ha compromès a treballar al Consell General "combatent noblement als adversaris quan no hi estiguem d'acord" i també "col·laborant quan hi hagi coincidència". Finalment, ha recordat que donaran prioritat als interessos del país i a l'arribada d'acords per fer front als problemes, en temes com la negociació d'un bon acord d'associació amb la UE, la reforma tributària, el redreçament econòmic i la defensa de l'estat del benestar.

stats