Política 03/07/2018

SDP destaca el desinterès per la política i el suspens a l'acció del Govern

També remarquen que és "significatiu" que Bartumeu sigui el segon líder més ben valorat

M. F.
1 min
Una imatge del Consell General, aquest dijous al matí. / M. F. (ANA)

Andorra la VellaSocialdemocràcia i Progrés (SDP) considera que a l'enquesta política que ha fet pública el Centre de Recerca Sociològica (CRES) caldria que es "filessin més prim" certs aspectes i, entre d'altres qüestions, posen en relleu el marge d'error, que amb un 4,2% consideren molt ampli, i que hi hagi un número d'enquestats "molt important" que no contestin o no manifestin la seva opció política. Destaquen, en aquest sentit, que es palesi un "desinterès per la política" i que destaqui "el suspens a l'acció del Govern", amb un 4,84.

D'aquesta manera, el president de la formació, Jaume Bartumeu, ha destacat el fet que una "immensa majoria" de persones no manifesten la seva opció política i ha volgut incidir en el fet que se suspèn la gestió de l'executiu. També ha manifestat que li semblava "significatiu" que ell mateix fos el segon líder més ben valorat per darrere de Toni Martí i més tenint en compte que no està present al Consell General i que no compta "amb la quota de pantalla" de què gaudeixen altres polítics.

Quant a d'altres qüestions, ha posat en relleu que cal una anàlisi més exhaustiva de l'enquesta que han de fer per poder extreure'n altres conclusions.

stats