Política 18/04/2018

SDP denuncia el "llastimós" estat de la carretera d'entrada al Pas de la Casa

L'accés des de França i alguns carrers de la vila estan en una situació "deplorable i inadmissible", denuncia el comitè local encampadà del partit, que demana al Govern i comú que actuïn

ARA Andorra
2 min
La carretera d'entrada al Pas de la Casa. / SDP

Andorra la VellaEl comitè local de Socialdemocràcia i Progrés (SDP) d'Encamp ha denunciat a través d'un comunicat el "llastimós" estat en què es troba la carretera d'entrada al Pas de la Casa, des de la rotonda d'accés tant al Túnel d'Envalira com a localitat encampadana, arribant de França. Es troben en un estat "deplorable i inadmissible", han insistit, tot lamentant que el Govern i el comú d'Encamp hagin "deixat degradar" les entrades viàries principals del Pas.

SDP ha acompanyat la denúncia pública amb unes imatges del passat 12 d'abril, de la carretera d'accés venint per França i també del carrer Catalunya. Ho fan per mostrar que els visitants que volen anar a la vila "han d'efectuar una veritable prova esportiva per intentar salvar els forats, autèntics esvorancs, del paviment de la carretera".

La carretera d'entrada al Pas de la Casa. / SDP
Forats a la carretera d'entrada a Pas de la Casa. / SDP

La situació no millora un cop dins de la localitat, lamenta el comitè local, amb forats a diversos carrers que, després de dies de pluja o neu, comporten esquitxades dels vehicles que circulen vers als vianants.

SDP considera que "l'excusa de les nevades ja no s'aguanta" i afegeixen que el Pas de la Casa està sent "menystingut i degradat" pel Govern amb "el silenci complagut" del comú. "Tots recordem aquelles imatges de la primavera del 2011 en les quals Toni Martí i Carles Ensenyat saltironaven pels carrers del Pas de la Casa assegurant que a partir d'aleshores tot canviaria i s’arribaria a l’excel·lència", manifesten. Set anys després, des del Govern només s'ha aconseguit que empitjorar la situació, han afegit.

stats