Política 05/05/2015

S'accepta la comissió de vigilància financera proposada pels liberals

DA considera que la comissió s'hauria de celebrar a porta tancada per no generar alarmisme

Ana
1 min

Andorra la VellaEl grup parlamentari demòcrata ha acordat, aquest dimarts, aprovar la creació de la Comissió especial de vigilància i prevenció de risc per a l'estabilitat financera proposada pel grup liberal. Així ho han anunciat els consellers demòcrates Miquel Aleix i Carles Jordana, que han explicat que encara quedarà pactar els detalls sobre el funcionament i la composició de la comissió amb el grup liberal, però que en principi consideren que s'hauria de celebrar a porta tancada per no generar alarmisme.

Pel que fa al funcionament de la comissió i la seva composició, Aleix ha explicat que s'haurà de parlar amb el grup liberal per acabar de pactar-ho, i preveuen reunir-s'hi entre aquest dimarts i dimecres. No obstant, el conseller demòcrata ha opinat que les qüestions que s'hi tractaran seran d'una magnitud que "no ens hem de precipitar", i per tant si no es pot aprovar la seva creació en la propera sessió de Consell General no hi hauria problema que es fes una setmana més tard.

Quant al fet que la comissió sigui pública o se celebri a porta tancada, els demòcrates es mostren favorables a fer-la en privat, ja que no volen crear alarmisme. Aleix explica que el cas BPA ocupa gran part de l'opinió pública i el fet d'obrir la comissió podria generar més alarma.

stats