Política 11/04/2017

Sílvia Bonet informa la Sindicatura que seguirà formant part de les mateixes comissions

La consellera general ha comunicat oficialment aquest dimarts la seva desvinculació d'SDP

ARA Andorra
1 min
Sílvia Bonet i Víctor Naudi en una sessió de Consell General / M.T.

Andorra la VellaLa consellera general Sílvia Bonet ha presentat finalment aquest dimarts al matí una carta a la Sindicatura per informar oficialment de la seva renúncia com a membre del partit polític de Socialdemocràcia i Progrés (SDP), i en conseqüència de la seva decisió de passar a ser membre independent dins del grup parlamentari mixt.

En la carta, a la qual ha pogut tenir accés l'ARA Andorra, també informa que ha arribat a un acord Víctor Naudi, fins ara el seu company de formació, per tal de seguir formant part de les mateixes comissions legislatives que fins ara. Així, continuarà sent presidenta de la comissió legislativa d'Afers Socials i membre de les d'Economia i de Sanitat i Medi Ambient. Pel que fa als temps d'intervenció en les sessions de Consell General, les fonts consultades apunten que també seran Bonet i Naudi els qui s'hauran de posar d'acord per decidir qui els utilitza o per dividir-se els minuts que tenen assignats.

Està previst que aquest dimarts a la tarda SDP faci les primeres declaracions públiques en relació a la marxa de Sílvia Bonet.

stats