Política 04/02/2020

Terceravia mostra "preocupació" i reclama "millores" al Cedre

El grup parlamentari, de la mà de la consellera general Carine Montaner, formula dinou preguntes per escrit a l'executiu

Ara Andorra
1 min
La consellera general Carine Montaner, a l'hemicicle del Consell General. / TERCERVIA

Andorra la VellaEl grup parlamentari de Terceravia + Unió laurediana + Independents, de la mà de la seva consellera general, Carine Montaner, ha formulat un total de dinou preguntes per escrit al Govern sobre el centre assistencial El Cedre. L'objectiu és demanar "precisió al Govern i reiterar la nostra preocupació per la situació del Cedre i de la seva gestió, tal com ho vam fer al ple del 7 de novembre". La consellera Carine Montaner ha prosseguit reclamant "millores" per al centre.

A la bateria de preguntes, la consellera general del grup parlamentari Terceravia + Unió Laurediana + Independents també ha demanat informació sobre l'equip directiu i la dispensació de fàrmacs al Cedre. És en aquest darrer punt que Carine Montaner demana "en quina partida pressupostaria està inclosa l'adquisició del robot de dispensació de medicaments, així com el termini de posada en marxa". Montaner també ha demanat sobre "els problemes que està havent amb el subministrament de medicaments no inclosos en la guia del pacient crònic".

A més, Carine Montaner pregunta al Govern sobre si considera que sobra personal d'infermeria, ja que és l'encarregat de preparar la medicació dels pacients. Sobre el personal, també pregunta sobre les auxiliars, la tipologia de residents, qui lidera la implementació del nou sistema d'atenció a l'usuari, el nombre d'hores de professionals sanitaris, la guia de medicaments, el forfet pels pacients assistits, els ingressos del Cedre, el nombre de grues per aixecar pacients dependents, els actes mèdics, les visites als residents, l'edifici del Cedre i el contracte d'assessorament amb la Fundació Matia.

stats