Política 02/04/2019

Terceravia garantirà unes pensions dignes per a la gent gran

La candidata de la formació a Escaldes-Engordany, França Riberaygua, afirma també que crearan un centre d'ajuda i seguiment per al jovent

Ara Andorra
2 min
França Riberaygua, aquest dimarts a Escaldes-Engordany. / TERCERAVIA

Escaldes-EngordanyLa candidata de terceravia + Unió Laurediana + Independents a la llista parroquial a Escaldes-Engordany, França Riberaygua, ha parlat aquest dimarts a la Llar de Jubilats d’Escaldes sobre temes socials inclosos en el programa de la formació. “Les nostres polítiques estan encarades a tothom”, ha manifestat Riberaygua. “Ens interessa que la societat andorrana vagi bé –ha afegit–. Crearem un centre d’ajuda i seguiment per al jovent que pugui tenir problemes de dependència; revisarem el Centre d'Acolliment d'Infants i farem les reestructuracions necessàries per garantir el seu correcte funcionament; impulsarem polítiques transversals que garanteixin la igualtat, i vetllarem especialment per la nostra gent gran”.

En aquest sentit, el manteniment de les pensions és un dels punts claus que proposem al programa de terceravia. “No podem deixar a l’estacada a les persones que ens han fet el país que avui som. Hem de revisar la CASS i les inversions que està fent de cara a les pensions", ha dit Riberaygua.

El vot dels residents

A Andorra la Vella, la candidata de la terceravia a la capital, Emi Matarrodona, ha explicat davant la Casa de la Vall la posició de la formació política sobre el vot dels residents a les eleccions comunals. Matarrodona ha assegurat que la formació no obre la porta a la participació dels no nacionals i ha matisat que “els andorrans en ple ús dels seus drets són els que gaudeixen del dret de sufragi”. La candidata de terceravia ha afegit que “els polítics hem de recollir les inquietuds i sensibilitats de tothom”.

Terceravia defensa el model actual que aporta estabilitat, seguretat i prosperitat. La formació política referma la idea que Andorra és un país lliure i independent i preservar aquest model és preservar aquests valors, mirant sempre cap endavant.

Fomentar l'esport de base

A Sant Julià de Lòria, la candidata de terceravia a la parròquia laurediana, Carine Montaner, ha apostat per la promoció de l'esport de base "com a element fonamental de cohesió social". Montaner ha afegit que "cal ocupar els joves amb activitats que tinguin una repercussió sobre la seva bioquímica".

stats