Política 15/06/2015

Valls visitarà Andorra aquest divendres a la tarda

El primer ministre francès es reunirà amb el cap de Govern, Toni Martí, i visitarà la Casa de la Vall, on serà rebut per la Sindicatura i els presidents dels grups parlamentaris

Ana
1 min
El cap de Govern, Toni Martí, i el primer ministre francès, Manuel Valls.

Andorra la VellaL'agenda del web oficial del Govern francès confirma la visita del primer ministre Manuel Valls a Andorra aquest divendres 19 de juny, a la tarda. Al matí, Valls rebrà la diputada de l'Arieja, Frédérique Massat, per presentar-li l'informe sobre els controls a les explotacions agrícoles; de manera que el desplaçament al Principat està previst que es produeixi a la tarda. Segons ha confirmat el Govern, s'espera a partir de les 16 hores.

Valls es reunirà amb el cap de Govern, Toni Martí, i després de la reunió entre les dues delegacions oferiran una roda de premsa conjunta. A continuació, el primer ministre visitarà la Casa de la Vall on serà rebut per la Sindicatura i els presidents dels grups parlamentaris.

La visita va quedar establerta en la trobada entre Martí i Valls a París al febrer, en la qual es va indicar que es faria amb una delegació d'empresaris francesos interessats en conèixer la realitat andorrana en vistes a poder-hi invertir, cosa que "donarà sentit a la signatura del CDI i a les reformes que ha fet Andorra en els últims anys", segons el cap de Govern. Finalment, però, ni l'agenda del primer ministre francès ni el comunicat del Govern d'Andorra recullen aquest detall.

D'altra banda, Martí va assenyalar que la visita de Valls suposa "un símbol inequívoc per a la comunitat internacional que Andorra és extremadament creïble".

stats