Política 27/03/2019

Zoppetti pregunta per la situació del comerç a Escaldes-Engordany després del mandat de DA

La candidata intercanvia posicions amb associacions de la parròquia per esbrinar com dinamitzar la part alta

M. Pérez
2 min
Un moment de la reunió que han mantingut els candidats de Progressistes-SDP amb Autèntincs Hotels d'Andorra aquest dimecres. / M. P.

Andorra la VellaEls candidats de Progressistes-SDP a la territorial d'Escaldes-Engordany, Elisabet Zoppetti i Marc González, continuen amb la frenètica campanya electoral gràcies a les reunions que estan mantenint amb diferents col·lectius del Principat. Aquest dimecres ha estat el torn d'intercanviar idees, a la seu del partit, amb els representants de l'associació de comerciants Carlemany Calidae i Autèntics Hotels Andorra per tal de saber quin és l'ambient que es respira a Escaldes-Engordany, pel que fa al comerç i el turisme, després de vuit anys de legislatura taronja. Per tant, Zoppetti ha confirmat que des del partit que representa es continuen copsant les preocupacions de la petita i mitjana empresa de la parròquia però, sobretot, dels comerciants.

La candidata s'ha interessat per saber quina és la imatge que té aquest sector actualment del recentment estrenat eix comercial The Shopping Mile. "Volem saber el que pensen, si els afavoreix i si es podria fer alguna cosa", ha declarat, deixant palès que "el que volem és donar-los-hi quatre pinzellades del que presentem nosaltres al programa". A més, els ha informat que la seva formació està a favor "del lliure mercat i la lliure empresa" i, "en el marc de tot això i tenint en compte que està barrejat amb l'augment dels salaris", la formació vol estar degudament informada de quins són els problemes existents, ja que "és evident que mentre la gent del país no tinguem diners per gastar, el comerç del país no anirà amunt".

En l'àmbit parroquial, Zoppetti ha estat molt clara quan ha dit que "Escaldes-Engordany té un etern problema, què és la dinamització del comerç de la part alta" de la parròquia. "Sembla que tot acaba a la plaça Coprínceps" i els comerços que estan situats més amunt "no existeixen" i és considerada com una "zona morta". Tanmateix, tal com ja va explicar aquest dimarts després de la reunió mantinguda amb Unió Proturisme, els candidats volen saber "si finalment podríem arribar a una solució des del Consell General".

stats