Política 11/12/2018

L'advocat de Puigdemont visita Andorra

Boye es mostra poc satisfet de l'estada al Principat

J. R. B.
1 min
Boye amb Silvestre. / TWITTER

Andorra la VellaLa Batllia ha tingut aquest dilluns la visita d'un advocat mediàtic i popular, que és un dels màxims responsables de la defensa del president català a l'exili, Carles Puigdemont. Es tracta del xilè Gonzalo Boye, que ha visitat les instal·lacions de la Batllia acompanyat de l'advocat andorrà Josep Anton Silvestre. No ha trascendit el motiu d'aquesta estada a Andorra.

Boye també defensa a Bèlgica el músic mallorquí conegut amb el sobrenom de Valtonyc.

En un comentari a Twitter, Boye no sembla gaire entusiasmat de la seva visita a les dependències judicials o del resultat de la informació que suposadament buscava. Concretament afirma: "Intensa i profitos jornada amb els companys de @j_a_silvestre que, lamentablement, em va servir per comprovar que a Andorra han copiat tot allò dolent".

Des que va començar a llaurar-se la fama com a lletrat, durant el judici de l'11-M, no para d'acumular casos mediàtics i molt controvertits: 'cas Guantánamo', en el qual es va querellar contra sis assessors del president George Bush; 'cas 4 F', en el qual va defensar l'activista antisistema Rodrigo Lanza, condemnat a cinc anys de presó per agredir un guàrdia urbà de Barcelona que va quedar en estat vegetatiu; es va presentar al 'cas Bárcenas' per querellar-se contra l'extresorer del PP; defensa d'Edward Snowden, exagent de la CIA acusat pel govern dels Estats Units; defensa de Tania Sánchez, dirigent de Podem que va ser absolta després d'haver estat acusada de tràfic d'influències; a la fi de 2017 va passar a formar part de la defensa del president de la Generalitat Carles Puigdemont, acusat de rebel·lió i sedició.

stats