Política 14/05/2015

Alguns afectats per l'afer BPA demanen la dimissió del Govern

Una trentena de persones han assistit a la sessió del Consell General per escoltar de manera respectuosa les explicacions del Govern, tot i que es preveu que vagin arribant més a mesura que avança la tarda

M.b.
1 min
Un grup d'afectats per l'afer BPA a la sessió del Consell General demanen la dimissió del Govern./M.B.

Andorra la VellaEl Consell General celebra aquest dijous una maratoniana sessió de control al Govern en la qual es respondran 24 preguntes, la majoria sobre l'afer BPA. Per aquest motiu, i després de la crida que van fer aquesta setmana els membres de la plataforma Testimonis BPA, una trentena de persones han assistit a la sessió per escoltar de manera respectuosa les explicacions del Govern.

Entre el públic es troben treballadors, clients o ciutadans en general, i entre ells, algunes persones que han fet servir adhesius reivindicatius, un per demanar responsabilitats i l'altre per exigir la dimissió del Govern.

Tot i que a l'inici de la sessió hi havia un grup d'unes 30 persones, a mesura que ha anat avançant s'hi han anat sumant més afectats, entre ells, alguns membres de la plataforma Testimonis BPA, com ara Ferran Goya. Es preveu que vagin arribant persones durant tota la tarda, ja que la sessió serà llarga, i molta gent hi assistirà després de treballar. De fet, a la zona reservada per al públic a l'hemicicle s'han habilitat cadires que estàn gairebé completes.

Els grups parlamentaris han presentat un conjunt de 24 preguntes, per aquest motiu s'ha acotat el temps a un màxim de quinze minuts per pregunta, amb la intenció que s'allargui el mínim possible.

stats