Política 21/03/2019

Amador i Balsa advoquen per unes "polítiques de proximitat"

Els candidats de terceravia a la parròquia d'Ordino han estat presentats oficialment aquest dijous

Ara Andorra
1 min
Els candidats de terceravia a Ordino, Noemí Amador i Jordi Balsa, en la seva presentació oficial celebrada aquest dijous. / TERCERAVIA

OrdinoLa llista territorial d'Ordino de terceravia ha presentat aquest dijous al matí la seva candidatura. A l'acte hi han assistit els candidats de la formació política per la parròquia ordinenca, Noemí Amador i Jordi Balsa. Durant l'acte, els candidats han definit el programa electoral de la formació política com "engrescador i constructiu". "El nostre programa té l'objectiu de fer prosperar Andorra des del punt de vista educatiu, econòmic i social", segons ha expressat Amador, a més de "ser un projecte global que vol portar al país pel rumb que necessita", ha afegit Balsa.

Els candidats han explicat també la seva motivació per participar en aquestes eleccions al Consell General. "M'he presentat per terceravia perquè vull sentir-me útil, ajudar a la gent i lluitar perquè els nostres fills puguin tenir l'Andorra que es mereixen", ha manifestat Amador, que ha insistit que el projecte de la formació "busca resultats concrets amb polítiques de proximitat".

Per la seva banda, Balsa ha definit el de terceravia com un projecte global sòlid, i ha assegurat que "treballarem perquè la gent pugui viure en un país millor, més fort i amb millors condicions de vida en general". Tant Amador com Balsa són nous en el món de la política i això els motiva a treballar per una Andorra per a les persones.

stats