Política 11/05/2015

La comissió especial sobre BPA, al juny

Els grups parlamentaris demòcrata i liberal treballen per consensuar el funcionament i la composició de la comissió

Ana
1 min
Consell General / M.T.

Andorra la VellaEls presidents del grup parlamentari demòcrata i del grup parlamentari liberal s'han reunit aquest dilluns per avançar en la creació de la comissió especial de vigilància i prevenció de risc per a l'estabilitat financera que es vol posar en marxa, a demanda dels liberals, arran de la crisi de Banca Privada d'Andorra.

El grup demòcrata ha assegurat que està d'acord amb el contingut de la comissió proposat pels Liberals, que inclou l'aplicació de mesures microprudencials i macroprudencials per prevenir riscos sistèmics. Amb tot, les dues parts es tornaran a reunir dilluns vinent per avançar en la composició i el funcionament que ha de tenir la comissió. Un cop s'hagin consensuat tots els detalls, la intenció és fer una presentació formal de la comissió a tots els grups parlamentaris, per tal que el grup mixt s'hi pugui sumar.

El president suplent del grup parlamentari demòcrata, Miquel Aleix, ha explicat a l'ANA que la comissió no es podrà crear durant la pròxima sessió del Consell General, prevista per a aquest dijous, ja que és massa precipitat, però que confien poder-la constituir de cara a la propera sessió parlamentària, prevista pel proper 11 de juny.

stats