Política 13/09/2018

El comitè parroquial de L'A a Andorra la Vella valida l'acord amb el PS

Des de la formació es considera "molt positiu" que ja siguin tres els vistiplaus aconseguits

ARA Andorra
1 min
Jordi Gallardo conversa amb els consellers del PS. / M. T. (ANA)

Andorra la VellaEl comitè parroquial d’Andorra la Vella ha donat el vistiplau a l’acord amb el PS per concórrer de manera conjunta a les eleccions generals. D'aquesta manera, es dona llum verda a iniciar les negociacions per poder presentar candidatura conjunta a la llista parroquial de cara a les pròximes eleccions generals. Cal recordar que L'A ja havia confirmat el mes de juny la llum verda a l'acord amb el PS a Encamp i a Escaldes-Engordany.

Tal com informen des de L'A, l’acord amb el PS ha rebut un ampli suport pel comitè parroquial d’Andorra la Vella. Cal recordar que l’aprovació per aquests òrgans és un requisit imprescindible per poder presentar llistes conjuntes, ja que el congrés nacional va donar potestat a cada comitè per decidir si creia oportú portar-lo a terme.

L’executiva de L’A va marcar inicialment als comitès liberals un termini que finalitza el 20 de setembre per decidir si consideren adient presentar llistes conjuntes amb el PS, deixant la porta oberta a allargar-lo en funció de les especificitats de cadascun.

Des de Liberals d’Andorra han manifestat que es considera "molt positiu" que ja siguin tres els comitès parroquials que hagin aprovat l’acord amb el PS i espera que els restants "es pronunciïn pròximament". A més, conclouen que el fet que l’horitzó electoral es situï, "molt probablement, a la primavera del 2019 continua donant marge als comitès de les dues formacions per iniciar les negociacions que, en cas d’acord, permetran elaborar les llistes i establir la coordinació necessària entre els dos partits".

stats