Política 20/01/2020

Compte enrere per a l'inici de les obres de la separativa d'aigües a l'avinguda Verge de Canòlich

Els treballs, amb un cost aproximat de 313.000 euros, es duran a terme entre la plaça Laurèdia i la plaça de la Germandat

Ara Andorra
1 min
Les obres se centraran en el tram entre la plaça Laurèdia i la plaça de la Germandat. / ARXIU ANA

Sant Julià de LòriaEl cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral, ha afirmat aquest dilluns que les obres de la separativa d’aigües a l’avinguda Verge de Canòlich començaran “en breu”. Els treballs, que va adjudicar el darrer equip comunal el mes d’octubre a l’empresa Copitran amb una inversió situada prop dels 313.000 euros, abastaran el tram situat entre la plaça Laurèdia i la plaça de la Germandat.

Majoral ha reconegut que les obres "implicaran talls de trànsit", però que "s'ha de mirar ben bé la possibilitat que el trànsit estigui tallat i la gent pugui continuar circulant". Un dels punts "més problemàtics" és el tram entre la intersecció de l'avinguda amb el carrer Doctor Palau i la plaça Laurèdia. Pel que fa a la resta de trànsit, el cònsol major ha assegurat que es podria desviar pel carrer Doctor Palau.

“S’ha de mirar bé d’anar complint les obligacions que tenim els comuns de separar les aigües residuals de les pluvials”, ha assegurat Majoral. El conveni signat entre l’administració i les corporacions de les set parròquies marcava com a límit l’any 2021 per tenir separades les aigües pluvials de les residuals.

stats