Política 13/10/2015

Els costos de les connexions a Internet i el de l'emissió d'euros, demandes dels liberals al Govern

Els liberals han entrat 12 preguntes, 11 per ser respostes oralment i 1 per escrit

Ara Andorra
1 min

Andorra la VellaEl grup parlamentari liberal ha entrat 12 preguntes, 11 per ser respostes en la sessió de control del 22 d'octubre, i una per ser resposta per escrit. El cost de la nova connexió a Internet des de França i el de l'emissió d'euros andorrans, són alguns dels temes sobre els quals els liberals interpel·len al Govern.

Així, el conseller Carles Naudi d'Areny-Plandolit vol saber les condicions de l'acord pel qual es portaria des de l'Arieja una nova autopista de dades que hauria de rebaixar els costos de connexió. Per la seva banda, Ferran Costa interpel·la al Govern per saber quin ha estat el cost final de l'emissió d'euros andorrans. En relació als costos, els liberals també demanen el detall de la política retributiva del SAAS, així com el cost de reconversió del CIAM en sala d'exposicions.

Les preguntes dels liberals també inclouen qüestions com la del futur agrícola i ramader d'Andorra, i en concret demanen quina és la tendència de la reducció de l'impost del tabac des del 2012 i quina és la previsió per als propers anys. També volen informació sobre el possible ús de l'edifici de Sud Radio per ubicar-hi un centre d'alt rendiment medicoesportiu. Respecte a l'esport, els liberals volen saber quin és l'estat actual del camp d'Aixovall i fins quan podran seguir utilitzant-lo els equips, així com aclariments sobre la política antidopatge o els detalls a l'entorn del programa ARA.

La regulació de l'amiant o la calefacció dels edificis en normativa amb caldera compartida, són dues qüestions més que hauran de ser respostes en la sessió de control. Finament, Carles Naudi d’Areny-Plandolit ha entrat una pregunta relativa a la dependència energètica d’Andorra a l’exterior, que haurà de ser resposta per escrit.

stats