Política 11/06/2020

La relació contractual entre el Govern i Antoni García, nova demanda del PS

Vela exigeix a l'executiu "transparència", ja que es tracta d'una informació que "hauria de ser pública"

Ara Andorra
1 min
La consellera general del grup parlamentari socialdemòcrata, Susanna Vela. / PS

Andorra la VellaEl grup parlamentari socialdemòcrata vol que el Govern expliqui els detalls sobre la relació contractual que té amb Antoni García. Aquest és l'objectiu de la bateria de preguntes que la formació ha tramitat i que l'executiu haurà de respondre per escrit, facilitant una informació que des del PS entenen que ja hauria de ser pública. "Estem exigint transparència. És una informació que la ciutadania hauria de conèixer i que ja hauria d'haver estat publicada al portal web del Govern, com totes les altres adjudicacions", ha explicat la consellera general del PS, Susanna Vela. Així també ha argumentat que "els ciutadans d'Andorra tenen dret a saber què es fa amb els seus impostos".

Vista la informació apareguda als mitjans de comunicació relativa a la contractació de personal de relació especial i denunciada per diferents sindicats, els socialdemòcrates demanen, en primer lloc, quina ha estat la forma d'adjudicació dels serveis i treballs de l'adjudicatari, quina és la modalitat contractual que s'ha emprat per contractar aquests serveis i quina és la identitat de l'adjudicatari.

En segon lloc, la formació demana saber quines són les tasques i treballs que li han estat encomanats a García, el seu termini i quin és l'òrgan contractat, així com en quins termes es produeix la prestació de serveis i quina és la freqüència amb la qual es troba present en l'edifici administratiu del Govern.

Per últim, des del PS volen saber quin és el cost dels serveis de García, així com la partida pressupostària a la qual s'imputen aquests serveis i treballs.

stats