Política 08/11/2023

El debat d'Estat sobre l'habitatge tindrà lloc el 16 de novembre

Aquest fet implica que les sessions de Consell General previstes al llarg del mes de novembre es canviïn de dia

ARA Andorra
1 min
La sessió de la Junta de Presidents d'aquest dimarts a la tarda.

Andorra la VellaLa Junta de Presidents, durant la seva reunió d'aquest dimarts a la tarda, ha acordat que el debat sobre l'acció política i de govern en matèria d'habitatge tingui lloc el proper dijous 16 de novembre a partir de les 9.30 hores. Aquest fet implica que les sessions de Consell General previstes al llarg del mes de novembre es canviïn de dia.

En aquest sentit, la sessió de Consell General prevista per al dimecres 15 de novembre s'avança a les 15 hores. En aquest ple estarà disponible la proposta d'acord de foment del mercat de pisos de lloguer a preu assequible i el projecte de llei de modificació de la llei sobre la introducció de l'euro en el marc de l'acord monetari signat entre el Principat d'Andorra i la Unió Europea i es debatrà la presa en consideració de la proposició de llei de modificació de la llei d'inversió estrangera.

Pel que fa a la sessió de Consell General de preguntes al Govern que s'havia de celebrar dijous 16 de novembre, s'ha posposat una setmana i tindrà lloc el dijous 23 de novembre a les 16 hores.

stats