Política 16/10/2019

L'executiva de Demòcrates dona el vistiplau a Aleix i Barquín com a candidats a Escaldes

La reunió del comitè executiu d'aquest dimecres al vespre també ha servit per confirmar Camp i Casal a Canillo

ARA Andorra
1 min
Un moment de la reunió del comitè executiu de Demòcrates aquest dimecres. / DEMÒCRATES

Andorra la VellaEl comitè executiu de Demòcrates s’ha reunit aquest dimecres al vespre amb les eleccions comunals del pròxim 15 de desembre com a punt principal de l’ordre del dia. La reunió ha servit per validar les llistes que la formació presentarà a Escaldes-Engordany i que estarà encapçalada per Miquel Aleix i Núria Barquín i també la de Canillo, que tal com ja es va avançar estarà liderada per Francesc Camp i Marc Casal, com a números 1 i 2.

Tal com han informat des de Demòcrates a través d'un comunicat, l’executiva ha analitzat els perfils dels candidats a Canillo i Escaldes-Engordany, que se sumen a les ja anunciades candidatures de Conxita Marsol per a cònsol major a Andorra la Vella i de Josep Àngel Mortés per a Ordino.

Un cop fet l'anàlisi, l’executiva ha validat els noms dels candidats que s'han posat sobre la taula i, tant pel que fa a les seves llistes com pel que fa a la resta de llistes parroquials, ha tractat l’evolució d’aquestes, així com les possibles aliances amb d’altres formacions polítiques.

També durant la reunió s’ha donat el tret de sortida al treball per a l’estratègia comunicativa i de gestió que es durà a terme durant tot el període electoral, que arrencarà amb l’inici de la campanya, l’1 de desembre. S’han definit els diversos grups que treballaran en el desenvolupament de la campanya.

D'altra banda, i tal com ha avançat Andorra Televisió, a Encamp sembla que serà Laura Mas qui encapçalarà la llista d'UP+DA i com a segon pren força Enric Pujal, actual president de l'Automòbil Club Andorra.

stats