Política 02/03/2015

Junts aconsegueix tres consellers, per sota de les seves aspiracions

Pere López: "avui comencem una nova etapa i mirem amb il·lusió el 2019 per construir i fer més gran el nostre projecte"

Mayte Barrachina
2 min
Membres de la llista nacional desprès de la valoració dels resultats./M.B.

Andorra la VellaLa coalició Junts, formada pel Partit Socialdemòcrata, Verds, Iniciativa Ciutadana i Independents, ha aconseguit l'entrada de tres candidats de la llista nacional al Consell General, Pere López, Rosa Gili i Gerard Alís. El número u ha volgut felicitar els demòcrates però s'ha mostrat decebut amb els seus resultats, ja que ha reconegut que "ens hem quedat per sota dels resultats als quals aspiràvem". Tot i això ha assegurat que "avui comencem una nova etapa i un nou projecte i mirem amb il·lusió el 2019, per construir i fer més gran el nostre projecte".

Passades les 21.30 de la nit d'aquest diumenge ha entrat el candidat a cap de Govern, Pere López, al restaurant l'Aigüeta, punt de concentració de la coalició Junts, per seguir els resultats. A la seva arribada, els seus companys de partit l'han ovacionat i li han donat l'enhorabona pel treball realitzat, però López es mostrava decebut.

Durant la seva intervenció, visiblement emocionat, ha volgut felicitar els seus companys, tant a la llista nacional com a les parroquials, pel treball que han realitzat, i ha assegurat que "hem representat dignament un partit que té molta història". López ha recordat que els socialdemòcrates han estat al Govern, i a més, "hem sigut molt importants per a la política del nostre país i ho seguirem sent, som un partit de futur".

Des de la formació progressista consideren que aquesta ha estat una legislatura complicada i que s'ha fet una "bona" campanya electoral. Per aquest motiu, el número u de la coalició liderada pel PS ha reconegut que "avui comencem amb il·lusió renovada i seguim confiant en el nostre projecte".

Pere López ha conclòs agraint el seu vot a tots els ciutadans que els han fet confiança i s'ha compromès, per tots ells, a treballar "a partir de demà mateix".

stats