Política 10/10/2018

Maria Ubach es reuneix amb el seu homòleg rus en la presentació del llibre ‘Andorra i el poeta’

Els dos ministres també han comentat qüestions com les relacions en l'àmbit turístic i la cooperació en l'àmbit multilateral

Ana
1 min
La ministra d'Afers Exteriors, Maria Ubach, i el ministre d'Afers Exteriors de Rússia, Sergey Lavrov, aquest dimecres en la presentació d''Andorra i el poeta'. / GOVERN D'ANDORRA

Andorra la VellaLa ministra d'Afers Exteriors, Maria Ubach, s'ha reunit aquest dimecres amb el ministre d'Afers Exteriors rus, Sergey Lavrov, durant la presentació del llibre 'Andorra i el poeta'. El llibre explica les sensacions que va viure el poeta, assagista, pintor i crític d'art rus Maximilian Voloixin durant la seva estada al país a principis del segle XX, i que va plasmar en el poema 'Tannhäuser' i en les il·lustracions de diferents racons del país.

'Andorra i el poeta' s'ha publicat en el marc de la col·leccció 'L'Andorra dels viatgers', amb el qual es vol condemmorar els 20 anys de les relacions diplomàtiques entre Rússia i Andorra. Aquesta obra recull els relats que van escriure diferents viatgers, amb l'objectiu de difondre a la resta de països relats lieraris de qualitat que parlin sobre el país.

Els dos ministres han comentat durant la trobada qüestions d'interès entre els dos estats, com les relacions en l'àmbit turístic, que en la darrera temporada es van traduir en 40.000 turistes russos, i la possibilitat d'atraure més visitants russos al Principat. En la reunió també s'ha parlat de la cooperació en l'àmbit multilateral.

stats