Política 20/06/2019

Oberta la convocatòria per accedir al programa de joves professionals de l’ONU

Andorra és un dels països que poden participar en aquesta convocatòria d’examen, que enguany tractarà sobre afers econòmics, sistemes d’informació i tecnologia

Agència Ana
1 min
El Consell de Seguretat de l'ONU. / REUTERS

Andorra la VellaEl ministeri d’Afers Exteriors informa de la convocatòria d’un nou període de presentació de candidatures per al programa de joves professionals de l’Organització de les Nacions Unides (ONU). Un programa adreçat a joves altament qualificats que desitgin iniciar una carrera professional en aquest estament. Andorra és un dels països que poden participar en aquesta convocatòria d’examen, que enguany tractarà sobre afers econòmics, sistemes d’informació i tecnologia.

Les proves es faran en línia a través del sistema Inspira i sense la necessitat de desplaçar-se a un centre d’examen. Per poder-hi accedir, s’ha de tenir la nacionalitat andorrana, tenir 32 anys o menys en finalitzar l’any i haver cursat com a mínim formació universitària de primer cicle relacionada i homologada amb una de les ofertes laborals. També un bon coneixement de l’anglès o el francès.

Les sol·licituds es poden fer al portal UN Careers (http://careers.un.org) fins el 21 de juliol del 2019.

stats