Política 25/11/2019

Oberts tres expedients disciplinaris al centre penitenciari per la fugida del pres

L'executiu haurà de determinar si es va produïr una presumpta falta molt greu i tres presumptes faltes greus per part de tres agents del cos

Agència Ana
1 min
El dispositiu muntat per rescatar el pres. / M. F.

Andorra la VellaEl Govern ha emès un comunicat on informa que entre el divendres passat i aquest dilluns s'ha notificat l'obertura de tres expedients disciplinaris a membres del Cos Penitenciari després d'elaborar els informes en relació a la fugida d'un intern el 29 d'octubre. Segons l'executiu es considera que existeixen elements que justifiquen aquests expedients disciplinaris, que hauran de determinar si s'ha produït una presumpta falta molt greu i tres presumptes faltes greus per part de tres agents del cos.

Ara, l'instructor haurà d'analitzar els fets i constatar si queda provada la comissió d'algunes de les faltes previstes a la Llei del Cos Penitenciari. En aquest sentit i en el marc d'aquest procediment, els agents podran presentar al·legacions i el procés seguirà el curs habitual de qualsevol instrucció d'aquest tipus.

L'intern va fugir del centre penitenciari el 29 d'octubre i només tres hores després va ser interceptat a Andorra la Vella per agents del Cos de Policia després d'un important dispositiu de recerca i captura.

stats