Política 02/11/2016

El grup liberal pregunta al Govern si s'ha renovat el material antibales de la Policia

El conseller general Carles Naudi vol saber si s'han adquirit les armilles per substituir les que caducaven enguany

ARA Andorra
1 min
Carles Naudi ja va preguntar per les armilles fa un any / L'dA

Andorra la VellaEl prup parlamentari liberal ha entrat una pregunta amb resposta escrita al Govern per tal de conèixer si l’Executiu ha dut a terme la renovació de material de la Policia per poder garantir el bon funcionament del cos. En concret, la pregunta de Carles Naudi incideix en el fet de la renovació de 250 armilles antibales que caducaven al llarg d’aquest any 2016. En aquest sentit, també se sol·licita al Govern que faciliti un inventari de les armilles antibales de què disposa la Policia.

Precisament, Carles Naudi ja havia entrat, ara fa aproximadament un any, una pregunta sobre aquest tema i ara el parlamentari vol saber si el Govern ha dut a terme totes les adquisicions que l’Executiu va exposar llavors en la seva resposta. Alhora, la pregunta escrita demana conèixer quines altres adquisicions rellevants s’han fet i quines són les previsions de compra o de lloguer de material per poder garantir el bon funcionament del Cos de Policia.

La motivació d’aquesta pregunta no és altra “que garantir que la Policia pugui treballar amb l’equipament necessari, tant per la seva seguretat i com per la dels ciutadans andorrans i els visitants del país” assegura Naudi, que destaca “la importància de disposar del material adient per tal que els cossos de seguretat puguin seguir exercint la seva tasca de manera òptima”.

stats