Política10/01/2018

El síndic convoca el grup mixt a una reunió aquest divendres

L'objectiu de la trobada és determinar el president i el president suplent, així com l'adopció del reglament intern del grup

Ara Andorra

Andorra la VellaDavant les diferents informacions aparegudes aquests dies en relació al grup mixt, la Sindicatura ha acordat aquest dimecres que el síndic general, Vicenç Mateu, convoqui els membres d'aquest grup a una reunió a porta tancada per aquest divendres 12 de gener, a dos quarts de deu del matí. L'objectiu de la reunió és determinar el president i el president suplent i l'adopció del reglament intern del grup.

Abans d'aquest anunci del síndic, els parlamentaris del Partit Socialdemòcrata (PS) han anunciat aquest dimecres que demanaran que s’estudiï la possibilitat de reformar el reglament del Consell General com a sortida a la situació creada arran de l’arribada al grup mixt de cinc exmembres de la bancada liberal. En concret, la proposta que es vol traslladar és la de permetre la creació, a mitja legislatura, de nous grups, opció que ara mateix no és possible.

Cargando
No hay anuncios

Per la seva banda, el conseller general d'SDP, Víctor Naudi, va anunciar aquest dimarts el seu recolzament perquè Josep Pintat sigui el nou president del grup mixt i Pere López, l'actual president, passi a ocupar la vicepresidència. A més, la consellera general independent Sílvia Bonet va entrar aquest dilluns a la Sindicatura una carta donant suport al document presentat pels cinc consellers exliberals proposant que el president del grup mixt sigui Josep Pintat i el vicepresident Pere López.