Política 28/06/2019

Ubach i Bosch aborden aspectes de cooperació entre Andorra i Catalunya

La ministra i el conseller de la Generalitat han tractat els diferents àmbits de col·laboració existents en la promoció i la projecció exterior de la llengua i la cultura catalanes

Agència Ana
1 min
Maria Ubach i Alfred Bosch, aquest divendres. / SFG

Andorra la VellaLa ministra d'Afers Exteriors, Maria Ubach, ha rebut el conseller d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència del govern de la Generalitat de Catalunya, Alfred Bosch, una trobada entre les dues institucions en la qual s'han tractat diferents àmbits de cooperació. La ministra i el conseller han celebrat les tradicionals bones relacions existents entre ambdós territoris.

En la reunió s'han abordat diferents aspectes de les relacions en el marc de l'acord de col·laboració entre el Govern d'Andorra i el govern de Catalunya, signat el gener del 2009. Ubach i Bosch han comentat els diferents acords administratius existents entre els dos territoris en els àmbits de la salut, l'educació i l'ensenyament superior, el medi ambient i el patrimoni natural, l'esport i el desenvolupament econòmic, entre d'altres, i tots els aspectes relacionats amb les relacions transfrontereres.

La ministra i el conseller de la Generalitat també han tractat els diferents àmbits de col·laboració existents en la promoció i la projecció exterior de la llengua i la cultura catalanes que comparteixen Andorra i Catalunya.

stats