L'APAEA demana que s'informi amb "anticipació" de les accions de la vaga

Els representants de pares i mares respecten la decisió dels funcionaris però reivindiquen que els serveis mínims es prestin "amb el mínim trastorn possible per a les famílies"

L'Associació de Pares d'Alumnes de l'Escola Andorrana (APAEA), ha demanat aquest dimecres a través d'un comunicat que tant els convocants de la vaga de funcionaris com el propi Govern treballin i informin "adequadament", i amb "l'anticipació necessària", de les accions relacionades amb aquesta. Accions que puguin causar "trencament de rutines" o "alteració d'horaris" durant el temps que duri la vaga, han afegit.

En representació de les famílies que porten els fills a l'escola andorrana, i tenint en compte que les reivindicacions contra la reforma de la Llei de la Funció Pública també seran seguides pels docents d'aquests centres, l'APAEA demana que les dues parts enfrontades negociïn la prestació d'uns serveis mínims "que permetin combinar el desenvolupament de la vaga amb el mínim trastorn possible per a les famílies".

Amb tot, l'associació ha manifestat que respecten el dret de vaga i el seu exercici efectiu per qualsevol col·lectiu de treballadors.