Publicitat
Publicitat

Ajuts de 44.000 euros i un préstec de 32.000 per renovar immobles

El BOPA publica aquest dimecres les subvencions acordades pel Govern, que són ajudes atorgades tant a particulars com a comunitats de propietaris

El Govern ha acordat concedir un total de 16 subvencions i un préstec per a la millora de l'eficiència energètica dels edificis, per un valor total de 76.267 euros, tal com ha publicat aquest dimecres el Butlletí Oficial del Principat d'Andorra (BOPA). L'import del préstec, la inversió més important, és de 32.184 euros, dedicats a la millora de la seguretat industrial i de l’embelliment d'un dels projectes, al qual també s'ha concedit una subvenció de 2.615 euros.

Pel que fa als ajuts, que ascendeixen a 44.000 euros i oscil·len entre els 13.011 i els 647 euros, la majoria van destinats a projectes de millora d'eficiència energètica, i són ajudes atorgades tant a particulars com a comunitats de propietaris. Aquesta inversió s'emmarca en el pla Renova per a la rehabilitació d'edificis i el foment de les energies renovables i l'eficiència energètica, posat en marxa el passat mes d'abril i que té un pressupost d'un milió d'euros per als ajuts i de 15 milions per als avals.