Publicitat
Publicitat

Alberto Chicote intenta reflotar L'Olivé

El programa 'Pesadilla en la cocina' emet aquest dimecres un capítol rodat en aquest restaurant d'Andorra la Vella

El programa 'Pesadilla en la cocina', de la cadena de televisió espanyola 'La Sexta', emet aquest dimecres a les 22.30 hores un capítol rodat a Andorra. El xef Alberto Chicote visita L'Olivé d'Andorra la Vella, un establiment que compta amb servei d'hotel i de restaurant.

Tal com explica el programa en el resum promocional que ja hi ha penjat a la seva pàgina web, "un jove matrimoni s'ha carregat sobre les seves espatlles un doble pes: un petit hotel en ple centre d'Andorra i un ambiciós restaurant". Tot plegat, però, "sense experiència ni formació, i amb un deute impressionant".

Amb aquesta situació, "es veuen al capdavant de dos negocis que no controlen i on el principal focus de conflicte és la cuina". Com en tots els capítols, la tasca de Chicote és la d'intentar encaminar els propietaris i posar la primera pedra perquè el negoci refloti.

Tal com es pot veure en el vídeo promocional, una de les anècdotes del capítol arriba quan la Lola, la gossa de la parella, s'asseu a taula amb Chicote i la propietària li proposa al xef si vol menjar amb ella. "La Lola no es mou, no et tocarà el plat, només et posarà careta de pena per veure si cau un tros de pa", explica la propietària. Una oferta que Chicote declina amb cara d'estupefacció.