Publicitat
Publicitat

Andoflora arrenca la seva 22a edició amb una bona afluència de públic

Andoflora compta amb 22 expositors, i una vintena d'activitats

La 22a edició d'Andoflora ha arrencat aquest divendres amb un augment de la participació i una bona afluència de públic durant les primeres hores. El primer espectacle ha anat a càrrec de les ballarines de Líquid Dansa, que han preparat una coreografia exclusiva per a l’esdeveniment. Des d’aquest dijous es poden veure per la Massana les creacions artístiques de l’Escola d’Art Floral de Catalunya seguint la ruta des de les escales de les escoles fins a la plaça de les Fontetes.

Una altra de les novetats d’aquesta edició és el Concurs-exposició d’instal·lacions urbanes, en el qual hi han pres part diversos col·lectius de la parròquia: tres equips de la Capsa, l’Escola d’Art de Sant Julià, la Coral Sant Antoni. Les seves creacions es podran veure –i votar- a la plaça de les Fontetes, a l’oficina de Turisme i a la teteria Te de T.

Andoflora compta amb 22 expositors, i una vintena d'activitats com tallers d’elaboració de pasta de dents i d’ungüents i olis; concerts de 'Versus', de Vibrand en clau de soul' i de bossa nova amb '¾ de 15', l’actuació de Líquid Dansa creada especialment per a Andoflora, la creació d’un tapís de fruites a càrrec de la Moixera o tallers infantils a càrrec de Tot Idea.

Un dels plats forts, pel que fa a les activitats pensades per als infants, serà l’espectacle de l’Escena Nacional d’Andorra 'Contes Salvatges'.