Publicitat
Publicitat

Andoflora s'acomiada fins a l'any que ve

L'afluència ha anat de menys a més durant tot el cap de setmana, que s'ha completat amb altres propostes al voltant de la plaça de les Fontetes

Andoflora ha viscut aquest diumenge el seu tercer i darrer dia d'activitat, amb un augment de l'afluència. Es tracta de la 22a edició del festival de la flor a la Massana que els comerciants han valorat positivament, sobretot aquest diumenge, el dia més animat. L'edició d'enguany ha repetit proposta, amb flors i plantes per guarnir -per exemple es podien trobar prestatgeries plenes de geranis-, però també de planter per al jardí o per a llaurar, en vista de l'èxit dels petits horts urbans. En aquest sentit les que més han triomfat han estat les aromàtiques.

A més, el programa de la festa d'aquest diumenge incloïa també actuacions -com la de l'Esbart Dansaire de les Valls del Nord-, intervencions de teatre i dansa al carrer, o una actuació dels Castellers d'Andorra i la Colla Castellera dels Salats de Súria a la plaça del Quart. La proposta més curiosa ha estat el del tapís de fruites de La Moixera, que s'ha convertit al migdia en sucs refrescants per a tothom.