Publicitat
Publicitat

Andorra Telecom copsa les "novetats i tendències" de telecomunicacions al Mobile World Congress

Els responsables dels diversos departaments mantenen trobades amb proveïdors i prestadors de serveis per veure possibilitats de col·laboració

Responsables de diversos departaments d'Andorra Telecom han estat aquests dies al Mobile World Congress per conèixer les darreres "novetats" i "tendències" en el món de les telecomunicacions. Segons han explicat des de la parapública, és un "aparador" per descobrir el més nou quant a dispositius, aplicacions, eficiència energètica o gestió de dades, entre altres. Així, diversos responsables dels departaments de màrqueting, xarxes o enginyers han mantingut trobades amb proveïdors i prestadors de serveis per assolir nous acords i veure possibles productes que es puguin portar al Principat o millores que es poden fer als serveis actuals.


El Mobile World Congress és la "trobada mundial de referència" de telecomunicacions, com han reconegut des d'Andorra Telecom. Per això cada any visiten el saló per conèixer les novetats tecnològiques i contactar amb proveïdors de serveis amb els quals establir acords. "En una mateixa jornada es poden fer quatre o cinc trobades des dels diferents departaments per buscar possibles col·laboracions", han explicat. Això suposa un estalvi de recursos econòmics i de temps.

Telèfons mòbils, operadors de telefonia, fabricants o consultories de comunicació són presents entre els més de 2.000 expositors. Després d'aquestes jornades, els responsables de cada departament elaboren informes sobre el que han vist i els contactes que han mantingut per valorar possibles nous serveis o productes que es poden implantar al Principat o millores en els que ja s'ofereixen, segons han exposat. Un exemple és la tecnologia 4G que es va presentar en edicions anteriors i s'ha portat aquest any a Andorra.

D'altra banda, Andorra Telecom reconeix que el MWC és un aparador també per mostrar la feina que fan al país i donar-se a conèixer entre proveïdors i socis.